OVER EXACTLY

 

 

Ons verhaal

Bij ons zit je goed. Exactly.

De digitale mogelijkheden zijn veranderd, maar gestoria’s in Spanje zijn hier niet in meegegaan. Alles zou moeten kunnen via je mobiel of pc, maar in de praktijk moet je nog te vaak tijdrovende en zinloze trips naar een gestoria maken. Ook verwachten West-Europese klanten de beste service, terwijl ze deze hier slechts zelden krijgen (maar wel verdienen).

Daarom hebben wij ons volledig toegewijd aan het leveren van een 5-sterren dienst met het hoogste gemak tegen de laagste prijs. Bij Exactly kun je heel eenvoudig alles regelen via je smartphone, tablet of pc. Een bonnetje indienen is bijvoorbeeld heel simpel. Gewoon een foto maken met je mobiel en naar ons appen. Je kunt deze ook mailen of direct uploaden. Wij regelen de rest.

De medewerkers van Exactly hebben tientallen jaren ervaring in Spanje en staan écht voor je klaar om je te ontzorgen op het gebied van boekhouding, belastingen, NIE / NIF aanvraag en alle andere zaken die je van een full-service accountancy kantoor mag verwachten.

Ook op prijs onderscheidt Exactly zich. Als privé persoon kun je al voor €9,95 per maand bij ons terecht en als autónomo begint dit bij €39,95. Dit is een fractie van wat je elders betaalt. Wil je echt zorgeloos wonen en werken in Spanje? Laat Exactly dan jouw boekhouding en belastingen regelen.

Bij ons zit je goed. Exactly.

Jouw online gestoria

Maak kennis met Exactly

Wij werken in de cloud

Wij werken in de cloud

100% beveiligd

Wij regelen alles voor jou

Wij regelen alles voor jou

Ook een financieel dashboard

Jij werkt waar dan ook

Jij werkt waar dan ook

Wij zijn altijd dichtbij

Toch liever persoonlijk?

Toch liever persoonlijk?

De koffie staat klaar!

"Juist in deze zero contact corona periode ben ik blij dat ik alles online kan regelen."

Bernard – CFO

"Mijn vorige gestoria heeft alles verkeerd gedaan. Exactly loste dat binnen een paar dagen op. Goed en goedkoop, het kan dus wel!"

Anita – Particulier

"Nooit meer bonnen bewaren, dat was voor mij de reden om over te stappen. Met één appje of mailtje verstuur ik het en Exactly boekt alles automatisch in."

Tjeerd – Eigenaar bar/restaurant

Heb je jouw keuze al gemaakt?

Ik wil vrijblijvend contact